Társasházkezelő - Közös képviselő -Társasház Üzemeltetés -Ingatlankezelés

Mert mi a társasházak jövőjét képviseljük. Mi család tagjaként dolgozunk, és „családtagnak" is érezzük magunkat a társasházakban. Mi alakítjuk a társasházak jövőjét. Kapcsolat tel.: + 36 30 555 4367

Társasház-biztosítás


A társasház-biztosítás a társasházak és lakásszövetkezetek igényeihez igazodó, adottságaikat, sajátosságaikat messzemenőkig figyelembe vevő, konstrukció. A biztosítás keretén belül lehetőséget kínálunk a társasház-közösségi, illetve lakásszövetkezeti tagok saját tulajdonában lévő lakások, illetve a közös tulajdonban lévő épületszerkezetek, épület-berendezések, és ingóságok egyedi igények szerinti biztosítására.

Mire terjed ki?

A Tűz és kiegészítő kockázatok biztosítása mint alapbiztosítás révén megtérítjük: a tűz, a villámcsapás elsődleges és másodlagos hatása, a robbanás, valamint a személyzet által irányított légi járművek, azok részeinek vagy rakományának ütközése, lezuhanása miatt bekövetkező károsodások helyreállítását.

A kiegészítő biztosítások révén az egyedi igényekhez igazodó, széles körű biztosítási védelem teremthető meg.

Az alapbiztosításhoz a következő kiegészítő biztosítások érhetők el:

A Vihar és kiegészítő kockázatok biztosítása alapján: vihar, felhőszakadás, jégverés, hónyomás, szikla-, kő-, és földomlás, földcsuszamlás és ismeretlen üreg beomlása, járművek ütközése, idegen tárgyak rádőlése, füst és hő okozta károk bekövetkezése esetén nyújtunk szolgáltatást. Az alapbiztosításhoz köthető.

Árvíz kockázat biztosítása: az árvíz és az árvíz következtében fellépő fakadó víz okozta károk fedezetére vonatkozik. Akkor választható, ha az alapbiztosítás mellett a Vihar- és kiegészítő kockázatok biztosítást is megköti a szerződő.

Földrengés kockázat biztosítása: a földrengés okozta károk esetén nyújt segítséget. Akkor választható, ha az alapbiztosítás mellett a Vihar- és kiegészítő kockázatok biztosítást is megköti a szerződő.

Vezetéktörés miatti károk biztosítása: társaságunk megtéríti azokat a károkat, amiket a biztosított víz-, szennyvíz- és csapadékvíz vezetékek, a melegvíz-szolgáltató és központi fűtésrendszerek, valamint az ezekhez csatlakozó tartozékok, szerelvények és készülékek törése, - ideértve a korrózió miatti törést is - repedése és kilyukadása, valamint nyitva hagyott csap miatt kiáramló víz, illetve gőz okoz a biztosított vagyontárgyakban.

Külön díj megfizetése mellett lehetőség van a hibás csőszakasz - maximum 6m - csereköltségeinek megtérítésére is. Az alapbiztosítás mellé köthető.

Üvegbiztosítás: a biztosítás megkötésével megtérítésre kerülnek az épületek szerkezetileg beépített üvegezéseiben, a külső és belső nyílászárók (ajtó, ablak) üvegezéseiben bármely ok miatt bekövetkező törés és repedés károk. Az alapbiztosításhoz köthető.

Betöréses lopás és rablásbiztosítás alapján megtérítik: a betörésből származó lopáskárokat, a betöréses lopás és annak kísérlete során elkövetett szándékos rongálást - vandalizmust -, valamint a rablás miatt keletkező károkat. Kockázatvállalás feltétele a minimális mechanikai védelem megléte. Az alapbiztosításhoz köthető.

Épület tulajdonosi felelősségbiztosítás: a társaság azoknak a - nem szerződéses kapcsolat keretében okozott - személysérüléses és tárgyrongálási, valamint nem vagyoni károknak a megtérítését vállalja át, amelyekért a biztosítottak épülettulajdonosi, -használói, -bérlői, - kezelői és -karbantartói minőségükben a magyar jog szerint kártérítési felelősséggel tartoznak. Az összes lakás - albetét - biztosítása esetén külön díj megfizetése mellett kiterjeszthető a felelősségbiztosítás azokra a tűz-, robbanás-, csőtörés és csőrepedés, továbbá némi többlet díj ellenében a nyitva hagyott csap miatt kiáramló folyadék által okozott károkra, amelyeket a tulajdonostársak egymásnak vagy a lakóközösségnek okoznak.
Az alapbiztosításhoz köthető.

Fontos tudnivalók

Biztosítást a vagyontárgyak megóvásában érdekelt bármelyik Magyarországon bejegyzett és nyilvántartott:

  • társasházközösség
  • társasházakat kezelő vállalkozás, illetve vállalkozó
  • lakásszövetkezet

kötheti meg.

A szerződés megkötéséhez a társasházközösséget képviselő személy vagy vállalkozás részére, a lakásszövetkezet döntéshozó testülete által kiadott írásbeli felhatalmazó határozat szükséges.

A biztosított minden esetben a társasházközösség, illetve lakásszövetkezet és annak tagja.

A biztosítás két lényegesen eltérő esetre köthető meg. Az első változatban a közös tulajdonban lévő épületszerkezetek, közös használatú helyiségek biztosítottak, míg a másodikban ez kiegészül az összes lakással is.

Ingóságok biztosítása esetén a közös tulajdont képező, a társasház, illetve lakásszövetkezeti épület működéséhez szükséges használati tárgyakra vállalunk fedezetet.

A biztosítás megköthető határozott és határozatlan tartamra, a biztosítási időszak általában egy év.

A díjak igény szerint fizethetőek éves, féléves, negyedéves vagy havi gyakorisággal.

A díjfizetés módja lehet: folyószámlás átutalás, készpénz-átutalási megbízás (csekk) vagy ügyfélszolgálati iroda pénztárába történő befizetés

A szolgáltatásról

A kártérítés összegét alapvetően két tényező határozza meg:

  • A keletkezett kár mértéke
  • A szerződésben meghatározott biztosítási összeg

A biztosítási összeg azt az összeget jelenti, amilyen mértékig a biztosító társaság kockázatot vállal a biztosított vagyontárgyra. Ez egyben a kár esetén maximálisan kifizethető összeg.

Épületek esetében a biztosítási összeg akkor megfelelő, ha a biztosított épület újra építési értékével egyezik meg. Kártérítésünk mértéke alapvetően a keletkezett kár helyreállítási értékétől függ.

Természetesen a biztosítási összeg csak akkor kerül teljes mértékben kifizetésre, amennyiben a keletkezett kár 100%-os és a biztosítási összeg az épület tényleges újra építési értékének a kár időpontjában megfelel. (Ha a társaságunk által javasolt egységárral számított értékre kötik meg a biztosítást, akkor kár esetén nem alkalmazunk aránylagos kártérítést.)

Az ingóságbiztosítás esetében a károsodott vagyontárgy helyreállításának költségeit vagy új állapotban való beszerzési értékét térítik.

 

Blogroll

 


  Kapcsolat:

 RELATIO ER Ingatlankezelő és Építményüzemeltető Kft.
1091. Budapest, Ifjúmunkás u. 26.

tel: +36 30 555 4367

e-mail: tarsashazkezelo.rr@gmail.com

 www:tarsashazkezelo.hupont.hu


 

Közös képviselő, Társasházkezelés, Ingatlankezelés

Területi lefedetség az alábbi kerületek

 

Kerület Városrészek
I. kerület Várkerület - városrészek: Gellérthegy (egy része), Krisztinaváros (egy része), Tabán (egy része), Vár (Budapest), Víziváros (egy része)
II. kerület városrészek: Adyliget, Budakeszierdő (egy része), Budaliget, Csatárka, Erzsébetliget, Erzsébettelek, Felhévíz, Gercse, Hársakalja, Hárshegy, Hűvösvölgy, Kővár, Kurucles, Lipótmező, Máriaremete, Nyék, Országút, Pálvölgy, Pasarét, Pesthidegkút-Ófalu, Petneházyrét, Remetekertváros, Rézmál, Rózsadomb, Szemlőhegy, Széphalom, Szépilona, Szépvölgy, Törökvész, Újlak (egy része), Vérhalom, Víziváros (egy része), Zöldmál
III. kerület Óbuda-Békásmegyer - városrészek: Aquincum, Aranyhegy, Békásmegyer, Csillaghegy, Csúcshegy, Filatorigát, Hármashatárhegy, Kaszásdűlő, Mátyáshegy, Mocsárosdűlő, Óbuda, Óbudaisziget, Remetehegy, Rómaifürdő, Solymárvölgy, Táborhegy, Testvérhegy, Törökkő, Újlak (egy része), Ürömhegy
IV. kerület Újpest - városrészek: Istvántelek, Káposztásmegyer, Megyer, Népsziget (egy része), Székesdűlő, Újpest
V. kerület Belváros-Lipótváros - városrészek: Belváros, Lipótváros
VI. kerület Terézváros - városrész: Terézváros
VII. kerület Erzsébetváros - városrészek: Erzsébetváros, Istvánmező (egy része)
VIII. kerület Józsefváros - városrészek: Istvánmező (egy része), Józsefváros, Kerepesdűlő, Tisztviselőtelep
IX. kerület Ferencváros - városrészek: Ferencváros, Gubacsidűlő, József Attila lakótelep
X. kerület Kőbánya - városrészek: Felsőrákos, Gyárdűlő, Keresztúridűlő, Kőbánya-Kertváros, Kúttó, Laposdűlő, Ligettelek, Népliget, Óhegy, Téglagyárdűlő, Újhegy
XI. kerület Újbuda - városrészek: Albertfalva, Dobogó, Gazdagrét, Gellérthegy (egy része), Hosszúrét, Kamaraerdő, Kelenföld, Kelenvölgy, Kőérberek, Lágymányos, Madárhegy, Őrmező, Örsöd, Péterhegy, Pösingermajor, Sasad, Sashegy (egy része), Spanyolrét, Szentimreváros, Tabán (egy része)
XII. kerület Hegyvidék - városrészek: Budakeszierdő (egy része), Csillebérc, Farkasrét, Farkasvölgy, Istenhegy, Jánoshegy, Kissvábhegy, Krisztinaváros (egy része), Kútvölgy, Magasút, Mártonhegy, Németvölgy, Orbánhegy, Sashegy (egy része), Svábhegy, Széchenyihegy, Virányos, Zugliget
XIII. kerület Angyalföld, Margitsziget, Népsziget (egy része), Újlipótváros, Vizafogó
XIV. kerület Zugló - városrészek: Alsórákos, Herminamező, Istvánmező, Kiszugló, Nagyzugló, Rákosfalva, Törökőr, Városliget
XV. kerület városrészek: Pestújhely, Rákospalota, Újpalota
XVI. kerület városrészek: Árpádföld, Cinkota, Mátyásföld, Rákosszentmihály, Sashalom
XVII. kerület Rákosmente - városrészek: Akadémiaújtelep, Madárdomb, Rákoscsaba, Rákoscsaba-Újtelep, Rákoshegy, Rákoskeresztúr, Rákoskert, Rákosliget, Régiakadémiatelep
XVIII. kerület Pestszentlőrinc-Pestszentimre - városrészek: Alacskai úti lakótelep, Almáskert, Bélatelep, Belsőmajor, Bókaytelep, Erdőskert, Erzsébettelep, Ferihegy, Ganzkertváros, Ganztelep, Gloriett-telep, Halmierdő, Havanna-telep, Kossuth Ferenc-telep, Lakatostelep, Liptáktelep, Lónyaytelep, Miklóstelep, Rendessytelep, Szemeretelep, Szent Imre-kertváros, Szent Lőrinc-telep, Újpéteritelep
XIX. kerület Kispest - városrészek: Kispest, Wekerletelep
XX. kerület Pesterzsébet - városrészek: Gubacsipuszta, Kossuthfalva, Pacsirtatelep, Pesterzsébet, Pesterzsébet-Szabótelep
XXI. kerület Csepel - városrészek: Csepel-Belváros, Csepel-Kertváros, Csepel-Ófalu, Csepel-Rózsadomb, Csepel-Szabótelep, Csillagtelep, Erdőalja, Erdősor, Gyártelep, Háros, Királyerdő, Királymajor, Szigetcsúcs
XXII. kerület Budafok-Tétény - városrészek: Baross Gábor-telep, Budafok, Budatétény, Nagytétény
XXIII. kerület Soroksár - városrészek: Millenniumtelep, Soroksár, Soroksár-Újtelep

 

 

 

 

 

 

 

Közös képviselő, közös képviselet, közös képviselőm, közös képviselők, közös képviselés, közös képviseletek

 

 

 

Társasház,közösképviselő,tarsashaz,kozoskepviselo,társasházkezelés,közösképviselés, tarsashazkezeles, kozoskepviseles, lakópark kezelés,lakópark üzeméltetés, lakopark kezeles, lakopark uzemeltetes,társasházkezelő, kozoskepviselöm, tarsashazkezelo, kozoskepviselom,közösképviselőd, közösképviseleted, kozoskepviselod, kozoskepviseleted, tarsasházkezelok, tarsashazkezelo, tarsashazkezelok, társasházkezelőm, tarsashazkezelom, társasház üzemeltető, tarsashaz uzemelteto, társasház tanácsadás, tarsashaz tanacsadas, társasház biztosítás, tarsashaz biztositas, ingatlan kezelés, ingatlankezelő, ingatlan kezeles, ingatlankezelo, ingatlan üzemeltetés, ingatlan uzemeltet

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 245
Tegnapi: 163
Heti: 245
Havi: 4 962
Össz.: 425 257
Oldal: Társasház-biztosítás
Társasházkezelő - Közös képviselő -Társasház Üzemeltetés -Ingatlankezelés - © 2008 - 2019 - tarsashazkezelo.hupont.hu